Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φαιη Σκορδα Παιδια - Φαίη Σκορδά: Η παρουσιάστρια του ANT1 σε νέα έξοδο με τον : Μετά και το πέρας της τηλεοπτικής σεζόν, η φαίη σκορδά, άφησε για λίγο το άγχος και τα τρεξίματα στην άκρη, και αφού έδωσε την ευκαιρία στον γιώργο λιάγκα .

Τα τηλεφωνήματα των παιδιών της δεχόταν το πρωί της παρασκευής, 15 οκτωβρίου, η φαίη σκορδά, ενόσω βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής το . Τον πανικό ένιωσε η φαίη σκορδά, καθώς ο γιώργος λιάγκας… της πήρε τα παιδιά, προχωρώντας σε μια κίνηση μαζί τους εν μέσω πανδημίας. Η φαίη σκορδά συνόδευσε τους γιους της στο σχολείο πριν πάει στο πλατό της. Ενδιάμεσα, το 2011, παρουσίασε μόνη της για μια σεζόν, την ολιγόλεπτη ενημερωτική εκπομπή «mommy: Τρόμος για την φαίη σκορδά:

Η φαίη σκορδά συνόδευσε τους γιους της στο σχολείο πριν πάει στο πλατό της. Φαίη Σκορδά: Μαζί με τον Î
Φαίη Σκορδά: Μαζί με τον Î"ιώργο Λιάγκα στα γενέθλια του from www.true.gr
Η φαίη σκορδά πήγε βόλτα με τους γιους της κι έχουμε όλες τις. Μετά και το πέρας της τηλεοπτικής σεζόν, η φαίη σκορδά, άφησε για λίγο το άγχος και τα τρεξίματα στην άκρη, και αφού έδωσε την ευκαιρία στον γιώργο λιάγκα . "εγώ θα αποφασίσω αν θέλω να κάνω παιδί ή όχι, σε όποια ηλικία" στις 20 ιουνίου 2010, ο γιώργος λιάγκας και η φαίη . Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε εκείνη και τα παιδιά της, λοιπόν, . Τρόμος για την φαίη σκορδά: Τον πανικό ένιωσε η φαίη σκορδά, καθώς ο γιώργος λιάγκας… της πήρε τα παιδιά, προχωρώντας σε μια κίνηση μαζί τους εν μέσω πανδημίας. Τα τηλεφωνήματα των παιδιών της δεχόταν το πρωί της παρασκευής, 15 οκτωβρίου, η φαίη σκορδά, ενόσω βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής το . Την καλούσαν συνέχεια τα παιδιά της στο κινητό!

"εγώ θα αποφασίσω αν θέλω να κάνω παιδί ή όχι, σε όποια ηλικία" στις 20 ιουνίου 2010, ο γιώργος λιάγκας και η φαίη .

Το παιδί μου κι εγώ». Η φαίη σκορδά και η γιώργος λιάγκας. Ένα χρόνο μετά, στις 19 απριλίου 2011 ήρθε στον . "εγώ θα αποφασίσω αν θέλω να κάνω παιδί ή όχι, σε όποια ηλικία" στις 20 ιουνίου 2010, ο γιώργος λιάγκας και η φαίη . Για παντα μαζί, τα παιδιά του είναι η κινητήριος δυναμη τους! Η φαίη σκορδά συνόδευσε τους γιους της στο σχολείο πριν πάει στο πλατό της. Ενδιάμεσα, το 2011, παρουσίασε μόνη της για μια σεζόν, την ολιγόλεπτη ενημερωτική εκπομπή «mommy: Μετά και το πέρας της τηλεοπτικής σεζόν, η φαίη σκορδά, άφησε για λίγο το άγχος και τα τρεξίματα στην άκρη, και αφού έδωσε την ευκαιρία στον γιώργο λιάγκα . Για όλα τα παιδιά, αλλά και για τους γιους της φαίης σκορδά. Με νέα της ανάρτηση σήμερα το πρωί ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά, φωτογραφίζοντας παράλληλα τους . Στις 20 ιουνίου 2010, ο γιώργος λιάγκας και η φαίη σκορδά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Τα τηλεφωνήματα των παιδιών της δεχόταν το πρωί της παρασκευής, 15 οκτωβρίου, η φαίη σκορδά, ενόσω βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής το . Τρόμος για την φαίη σκορδά:

Η φαίη σκορδά και η γιώργος λιάγκας. Μετά και το πέρας της τηλεοπτικής σεζόν, η φαίη σκορδά, άφησε για λίγο το άγχος και τα τρεξίματα στην άκρη, και αφού έδωσε την ευκαιρία στον γιώργο λιάγκα . Για παντα μαζί, τα παιδιά του είναι η κινητήριος δυναμη τους! Τα τηλεφωνήματα των παιδιών της δεχόταν το πρωί της παρασκευής, 15 οκτωβρίου, η φαίη σκορδά, ενόσω βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής το . Τον πανικό ένιωσε η φαίη σκορδά, καθώς ο γιώργος λιάγκας… της πήρε τα παιδιά, προχωρώντας σε μια κίνηση μαζί τους εν μέσω πανδημίας.

Το παιδί μου κι εγώ». Φαίη Σκόρδα: Έτσι πέρασε το απόγευμα της Κυριακής | fthis.gr
Φαίη Σκόρδα: Έτσι πέρασε το απόγευμα της Κυριακής | fthis.gr from fthisimage.azureedge.net
Ενδιάμεσα, το 2011, παρουσίασε μόνη της για μια σεζόν, την ολιγόλεπτη ενημερωτική εκπομπή «mommy: Τον πανικό ένιωσε η φαίη σκορδά, καθώς ο γιώργος λιάγκας… της πήρε τα παιδιά, προχωρώντας σε μια κίνηση μαζί τους εν μέσω πανδημίας. Τρόμος για την φαίη σκορδά: Την καλούσαν συνέχεια τα παιδιά της στο κινητό! Η φαίη σκορδά συνόδευσε τους γιους της στο σχολείο πριν πάει στο πλατό της. Η φαίη σκορδά πήγε βόλτα με τους γιους της κι έχουμε όλες τις. Με νέα της ανάρτηση σήμερα το πρωί ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά, φωτογραφίζοντας παράλληλα τους . Ένα χρόνο μετά, στις 19 απριλίου 2011 ήρθε στον .

Ενδιάμεσα, το 2011, παρουσίασε μόνη της για μια σεζόν, την ολιγόλεπτη ενημερωτική εκπομπή «mommy:

Η φαίη σκορδά πήγε βόλτα με τους γιους της κι έχουμε όλες τις. Ενδιάμεσα, το 2011, παρουσίασε μόνη της για μια σεζόν, την ολιγόλεπτη ενημερωτική εκπομπή «mommy: Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε εκείνη και τα παιδιά της, λοιπόν, . Για παντα μαζί, τα παιδιά του είναι η κινητήριος δυναμη τους! Το παιδί μου κι εγώ». "εγώ θα αποφασίσω αν θέλω να κάνω παιδί ή όχι, σε όποια ηλικία" στις 20 ιουνίου 2010, ο γιώργος λιάγκας και η φαίη . Μετά και το πέρας της τηλεοπτικής σεζόν, η φαίη σκορδά, άφησε για λίγο το άγχος και τα τρεξίματα στην άκρη, και αφού έδωσε την ευκαιρία στον γιώργο λιάγκα . Με νέα της ανάρτηση σήμερα το πρωί ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά, φωτογραφίζοντας παράλληλα τους . Ένα χρόνο μετά, στις 19 απριλίου 2011 ήρθε στον . Για όλα τα παιδιά, αλλά και για τους γιους της φαίης σκορδά. Τα τηλεφωνήματα των παιδιών της δεχόταν το πρωί της παρασκευής, 15 οκτωβρίου, η φαίη σκορδά, ενόσω βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής το . Τον πανικό ένιωσε η φαίη σκορδά, καθώς ο γιώργος λιάγκας… της πήρε τα παιδιά, προχωρώντας σε μια κίνηση μαζί τους εν μέσω πανδημίας. Την καλούσαν συνέχεια τα παιδιά της στο κινητό!

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε εκείνη και τα παιδιά της, λοιπόν, . Με νέα της ανάρτηση σήμερα το πρωί ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά, φωτογραφίζοντας παράλληλα τους . Το παιδί μου κι εγώ». Στις 20 ιουνίου 2010, ο γιώργος λιάγκας και η φαίη σκορδά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Τα τηλεφωνήματα των παιδιών της δεχόταν το πρωί της παρασκευής, 15 οκτωβρίου, η φαίη σκορδά, ενόσω βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής το .

Φαίη Σκορδά - Î"ιώργος Λιάγκας: Î"ια μπάνιο με τα παιδιά from www.tlife.gr
Το παιδί μου κι εγώ». Τα τηλεφωνήματα των παιδιών της δεχόταν το πρωί της παρασκευής, 15 οκτωβρίου, η φαίη σκορδά, ενόσω βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής το . Στις 20 ιουνίου 2010, ο γιώργος λιάγκας και η φαίη σκορδά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η φαίη σκορδά και η γιώργος λιάγκας. Την καλούσαν συνέχεια τα παιδιά της στο κινητό! Ενδιάμεσα, το 2011, παρουσίασε μόνη της για μια σεζόν, την ολιγόλεπτη ενημερωτική εκπομπή «mommy: Με νέα της ανάρτηση σήμερα το πρωί ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά, φωτογραφίζοντας παράλληλα τους . Για παντα μαζί, τα παιδιά του είναι η κινητήριος δυναμη τους!

Με νέα της ανάρτηση σήμερα το πρωί ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά, φωτογραφίζοντας παράλληλα τους .

Τον πανικό ένιωσε η φαίη σκορδά, καθώς ο γιώργος λιάγκας… της πήρε τα παιδιά, προχωρώντας σε μια κίνηση μαζί τους εν μέσω πανδημίας. Η φαίη σκορδά συνόδευσε τους γιους της στο σχολείο πριν πάει στο πλατό της. Με νέα της ανάρτηση σήμερα το πρωί ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά, φωτογραφίζοντας παράλληλα τους . Στις 20 ιουνίου 2010, ο γιώργος λιάγκας και η φαίη σκορδά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η φαίη σκορδά και η γιώργος λιάγκας. Για παντα μαζί, τα παιδιά του είναι η κινητήριος δυναμη τους! Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε εκείνη και τα παιδιά της, λοιπόν, . Για όλα τα παιδιά, αλλά και για τους γιους της φαίης σκορδά. Το παιδί μου κι εγώ». Τα τηλεφωνήματα των παιδιών της δεχόταν το πρωί της παρασκευής, 15 οκτωβρίου, η φαίη σκορδά, ενόσω βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής το . "εγώ θα αποφασίσω αν θέλω να κάνω παιδί ή όχι, σε όποια ηλικία" στις 20 ιουνίου 2010, ο γιώργος λιάγκας και η φαίη . Μετά και το πέρας της τηλεοπτικής σεζόν, η φαίη σκορδά, άφησε για λίγο το άγχος και τα τρεξίματα στην άκρη, και αφού έδωσε την ευκαιρία στον γιώργο λιάγκα . Ενδιάμεσα, το 2011, παρουσίασε μόνη της για μια σεζόν, την ολιγόλεπτη ενημερωτική εκπομπή «mommy:

Φαιη Σκορδα Παιδια - Φαίη Σκορδά: Η παρουσιάστρια του ANT1 σε νέα έξοδο με τον : Μετά και το πέρας της τηλεοπτικής σεζόν, η φαίη σκορδά, άφησε για λίγο το άγχος και τα τρεξίματα στην άκρη, και αφού έδωσε την ευκαιρία στον γιώργο λιάγκα .. Η φαίη σκορδά συνόδευσε τους γιους της στο σχολείο πριν πάει στο πλατό της. "εγώ θα αποφασίσω αν θέλω να κάνω παιδί ή όχι, σε όποια ηλικία" στις 20 ιουνίου 2010, ο γιώργος λιάγκας και η φαίη . Στις 20 ιουνίου 2010, ο γιώργος λιάγκας και η φαίη σκορδά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε εκείνη και τα παιδιά της, λοιπόν, . Τρόμος για την φαίη σκορδά:

Με νέα της ανάρτηση σήμερα το πρωί ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά, φωτογραφίζοντας παράλληλα τους  φαιη σκορδα. Για όλα τα παιδιά, αλλά και για τους γιους της φαίης σκορδά.